ThommysmindeHesteCenter © 2010

 

 

 

 

                    Velkommen        Kontakt      Om os      Stald      Fotos      Faciliteter      Priser      Links

 

 

 

Om ThommysmindeHesteCenter

 

ThommysmindeHesteCenter har til huse på gården Thommysminde i landsbyen Hvejsel mellem Jelling og Tørring og ca. 12 km fra Vejle.

 

Thommysminde har gennem mange år dannet ramme om ThommysmindeCentret, der er specialiseret i motorisk træning af børn, men har også stor succes med træning af voksne med hjerneskader, fysiske handicaps, svære sygdomme, fysiske traumer efter ulykker/sygdom og meget andet. Centret er udstyret med moderne fitnessmaskiner, gymnastiksale og et auditorium.

Især til den motoriske træning af børn, har heste spillet en stor rolle. Som et resultat af Lasse Kristensens store hesteinteresse – især for voltigering – har Thommysminde de seneste 12 år været hjemsted for landets største voltigeringsklub, Voltigeklubben Thommysminde.

Lasse Kristensens hestemanagement og træningsplaner har banet vejen for, at nogle af verdens bedste voltigeringsheste. Da træningen af voltigeringsheste i høj grad omfatter såvel longering som ridning er det naturligt, at ThommysmindeHesteCenter nu er blevet en realitet, med det topmoderne, computerstyrede løsddriftssystem, ActiveHorse®, som garant for at hestene holder sig sunde og raske. Der er plads til 20 heste. Heraf 10-12 privatopstaldede.

Den nye ridehal med internationale mål og en helt super bund der sikrer, at hestene får optimale træningsbetingelser.

Den kvalitetsbevidsthed som altid har været i fokus på Thommysminde, bliver ikke kun videreført, men i allerhøjeste grad styrket med åbningen af det nye HesteCenter.